duminică, 13 septembrie 2009

De weekend..

Weekendul acesta nu filmam, asa ca am zis ca o sa-mi impart zilele frateste, sambata a fost pentru studiu, duminica o sa fie pentru iesire in societate.
Apropo, ieri Piata Festivalului a pornit cu dreptul si pana pe 20 septembrie acolo o sa va astepte zi de zi muzica de calitate si o atmosfera foarte calduroasa.

Maine nu stiu sigur ce vreau sa fac, am de ales: la 18.30 la Palatul Sutu o sa aiba loc "O noapte la muzeu" in regia lui Marian Ciprian, dupa “Simion si alti eroi” de Stefan Mitroi- imi suna interesant.
Sau as putea la 19.30 sa ma duc la Teatrul de Comedie sa vad "Fata de mastase artificiala" de Irmgard Keun, in regia lui Vlad Massaci.
Sau, tot la 19.30 este "Doi pe o banca" la Nottara, in regia lui Tudor Marascu.
Nu cred ca are rost sa va mai spun ca maine la Athenee Palace Hilton - Salonul Regina Maria de la 21:30 la 01:30 o sa aiba loc petrecerea de tango argentinian - Milonga de inchidere a Tango Fantasia unde invitatii speciali sunt Javier Rodriguez si Andrea Missé - pentru cei care nu sunt in domeniu ( nu ca eu as avea vreo treaba), cei doi sunt cei mai celebri si mai straluciti maestri de tango argentinian care timp de trei zile au sustinut workshopuri pe aceasta tema la Athenee Palace Hilton.

Greu e si cu alegerile astea, e clar ca pe undeva o sa fiu pe seara, daca aveti voi alte idei, planuri sau invitatii le astept cu drag.

E asa placuta toamna, se redeschid teatrele, se intorc studentii, ce mai, toamna e anotimpul inceputurilor!!

Incepeti cu dreptul va rog !!

2 comentarii:

  1. Draga Ana-Maria,
    Nu vreau decat sa iti spun ca esti pur si simplu penibila.
    Te-am vazut pe tvr cultural. emisiunea asta are o idee foarte buna, insa tu STRICI absolut tot.
    Intr-o zi toata tara ti-a putut vedea crackul pt ca ai uitat ca ai pantaloni cu talie joasa si te-ai aplecat mult. Voi nu vedeti nimic la montaj?
    Oricum comentariile tale sunt de toata jena si imi vine sa ma omor atunci cand sunt nevoit sa te ascult doar pt ca vreau sa stiu informatiile pe care tu le zici cu atat de putin talent.
    Plus ca blogul asta nu are nici o utilitate.
    daca vreau sa aflu ce imi zici tu deschid b24.
    Te rog, revinoti.

    O zi buna,
    Emanuel

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai,iti multumesc in primul rand pentru faptul ca apreciezi idea emisiunii, a fost idea mea.
    Nu cred ca ai reusit sa-mi vezi "crakcul" dupa cum spui, poate maxim intr-o editie s-a intamplat sa vezi o bucatia din piele din cauza vreunei bluze care din cauza miscarilor de pe role s-a ridicat, maxim!
    Nu am inteles ce vrei sa spui cu :"Oricum comentariile tale sunt de toata jena si imi vine sa ma omor atunci cand sunt nevoit sa te ascult doar pt ca vreau sa stiu informatiile pe care tu le zici" e un mic nonsens eu nu prea am comentarii personale in emisiune vis a vis de ce prezint, in mare e vorba numai de informatii legate de locurile prin care merg.

    Dar uite daca tu m-ai sfatuit sa-mi "revin", am si eu un sfat pentru tine, nu te mai cosuma atat urmarindu-mi emisiunea, nu vreau sa te fac sa te simti neplacut, mai bine pune mana pe carti si citeste sigur despre toate locurile minunate pe care le arat si despre toate povestile de oameni speciali - pe care le prezint.

    E atat de simplu.

    O zi buna iti urez!

    RăspundețiȘtergere