vineri, 11 septembrie 2009

NIgel Kennedy si piata festivalului...

Incep prin a ma plange si eu ca nu pot sa fac rost de bilet la Nigel Kennedy.
A cam venit pe fuga, violonistul britanic o inlocuieste pe Martha Agerich si din cate am inteles nu o sa stea in Bucuresti nici macar 24 de ore.
Eh, a mai fost el pe la noi si sper ca o sa mai vina, daca nu si nu ne ducem noi la el cand o sa murim de pofta.

Pe de alta parte va anunt ca de maine s-a rezolvat problema biletelor, daca vreti sa luati parte la Festivalul Enescu si nu ati apucat sa va cumparati bilete sau pur si simplu nu era in plan putina muzica buna, atunci vestea ca Piata Festivalului se deschide maine o sa va bucure.
Da, maine la ora 20.30, deschiderea Pietei Festivalului va fi marcata de concertul Orchestrei din Viena - Spirit of Europe, ansamblu format din instrumentisti din douasprezece tari.
Iar pana pe data de 20 septembrie cand Piata o sa se inchida, zi de zi o sa aveti parte de muzica buna, sper si vreme buna - in mare o atmosfera de calitate, asta ne promit organizatorii.

Ca vorbim de oragizatori, TVRCultural a fost an de an - si este in continuare- in Piata Festivalului, asa ca maine dupa-amiaza eu o sa fiu cu rolele prin piata ca sa ma asigur ca o sa porneasca cu dreptul.
Asadar punctul de intalnire de maine: Piata Festivalului George Enescu, acolo langa Atheneu.

2 comentarii:

  1. nici un comentariu? tocmai am urmarit emisiunea ta "cu rolele prin Bucuresti" si m am gandit, hei! urmarasesc de atata timp emisiunea si nu stiu nimic despre prezentatoare! e o rusine.... asa am descoperit acest blog si observ cu admiratie ca si aici esti la fel de energica, voioasa si hazlie ca si la tv. e frumos sa cunosti astfel de oameni intr o lume plina de rele, injuraturi, manele la colt de strada si mai mult sa descoperi frumusetile Bucurestiului ingropate sau ascunse dupa tonele de nepoliticosi, mizerie si prost gust.
    sper sa prind cat mai multe emisiuni, ca apoi sa merg pe urmele tale dar cu bicicleta (rolele imi creeaza probleme)...asa cum am incercat si pana acum mai mult inconstient caci ajungea m intr un loc si mi se parea cunoscuta zona, asa imi aminteam, hei! asta am vazut la tvrcultural. o zi minunata. Mihai Cosereanu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru cuvintele dragute.
    Acum pe TVRCultural ruleaza reluarile din sezonul trecut, din octombrie o sa revin pe post cu editii noi si sper eu si mai interesante asta pentru ca deja am acumulat ceva experienta pe role.
    Ma bucur ca emisiunea la care lucrez ti-a atras atentia si sper sa ti-o si mentina.
    :)

    RăspundețiȘtergere