miercuri, 9 septembrie 2009

Eu vs. Ramona "Columbeanu" Gabor

Noi filmam zi de zi pe strazi si vrem nu vrem zi de zi intram in contact cu oameni.
Evident ca fiecare zi de filmare se transforma intr-o poveste amuzanta.
Cea de azi e draguta..
Eram pe la Unirea si un tanar domn a inceput vesel sa urle : "Uite, uite e Ramona Columbeanu"...
Evident ca Monica Columbeanu nu eram... diferentele fiind majore.. dar am stat sa ma gandesc cine e acesta Ramona Columbeanu. Cum am ajuns acasa am facut documentatia necesara si am aflat ca domnul vorbea cel mai probabil de sora Monicai Columbeanu, Ramona Gabor.
M-am uitat si eu curioasa pe pozele cu ea nu avem nicio legatura, tanarul domn a facut o confuzie majora, dar asa mi-am dat seama cum functioneaza creierul uman.
Isi doreste sa vada o vedeta, si cum vede o camera de filmat imediat proiecteaza imagina respectivei fara sa realizeze ca cel mai probabil se cam lupta cu dorintele si imaginatia sa.
A fost dragut momentul imi pare sincer rau ca l-am dezamagit pe dragutul trecator.. oricum probabil daca astea-i sunt gusturile nu o sa ma revada niciodata, dar oricum cu siguranta totul a pornit de la inaltimea mea care datorita rolelor pare una foarte mare.

Pe de alta parte astazi am ajuns pe Strada Icoanei nr.15 - la vernisjul expozitiei "Nu te supara frate" - unde am avut parte de vreo doua ore foarte dragute, cei care au expus acolo sunt 9 pictori din Bucuresti si 9 din Cluj. Mi-a placut foarte mult experimentul si intr-o foarte mare masura mi-au placut si lucrarile expuse.
Daca aveti timp si va face placere puteti sa aruncati un ochi pe acolo pana pe 4 octombrie, spatiul este unul foarte dragut (mai ales terasa de sus) si zona este una foarte.. relaxanta!

Va tin la curent cu locurile prin care mai aterizez... Maine trebuie sa ajung la politia rutiera.. si filmari dragute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu