marți, 18 mai 2010

Cate putin din fiecare

Saptamana trecuta ne-am intors de prin tara.
A fost o experienta interesanta, am avut ocazia sa facem cunostinta cu un public total diferit fata de cel din Bucuresti. Un public care nu s-a mai intalnit pana acum cu teatrul de improvizatie, dar care incet incet s-a acomodat - si impreuna am reusit sa facem o treaba buna, zic eu.

In ultimele zile vremea nu prea tine cu mine, echipa "Cu rolele prin Bucuresti" astepata sa prinda o zi fara nori si fara ploaie, asta ca sa filmam ultimele doua editii ale acestui sezon.
Daca va intrebati ce o sa se intample pe vara - raspunsul e simplu, o sa intram in reluare, deci nicio grija nu scapti asa usor de mine, o sa aveti ocazia sa vizionati unele editii pe care poate le-ati ratat sau de care pur si simplu va era dor.

Eu sunt pe ultima suta de metri, licenta e gata de cateva saptamani, asteapta sa fie predata, iar eu nu ma las asa usor, zilnic o mai corectez cate putin.
Gala Absolventilor se apropie cu pasi repezi si imi dau seama ca asta e semnul ca pana aici mi-a fost, acum facultatea chiar urmeaza sa se termine.
Emotii? Vag, dar incerc sa ma prefac ca inca nu au ajuns la mine, desi uneori ma pierd printre pozele din primul an de facultate si imi dau seama ca am fost naiva cand ziceam: "lasa ca avem destul timp".

Eh, nu prea am timp de nostalgie, pentru ca o sa va invit la teatru , o sa jucam pe 21 mai, vineri - la Casa de Cultura "Nicolae Balcescu" , de la ora 19.00- piesa cu care imi dau licenta: "12" adaptare dupa "12 oameni furiosi " de Reginald Rose, in regia lui Emanuel Parvu.
Va invit cu mare drag.

Iar sambata , 22 , daca se intampla sa va aflati pe langa Dunare, pe langa Tulcea sau, de ce nu, chiar in Constanta - va invit sa faceti un drum pana in orasul Babadag unde o sa jucam un spectacol de improvizatie - am fost invitati de colegul nostru de trupa Iulian Sfircea in orasul sau natal, si am hotarat sa facem aceasta escapada cu cateva zile inainte sa intram in Gala Absolventilor.

Cam astea sunt noutatile mele, va astept in continuare mail-urile pe adresa "amamunteanu@yahoo.com" .

Cu drag


Un comentariu:

  1. Saru' mana!.. Am trimis mai multe emailuri dar nu am primit niciun raspuns, cat de laconic... Mult succes in toate!

    RăspundețiȘtergere