joi, 18 februarie 2010

La teatru

Am promis ca revin si am revenit.
Pentru ca imediat dupa ce am zis ca vremea incepe sa ne zambeasca a nins sanatos, eu nu mai spun nimic de vreme - dar va spun ca astazi,18 februarie, la ora 19.00 in Studioul Ion Cojar de la UNATC o sa joace colegii mei :Teodora Trifan, Ioana Dorofte, Ioana Bratila,Laura Vintila, Iulian Sfircea si Bogdan Costea piesa "Un cuplu ciudat", iar maine de la aceasi ora in acelasi loc Simona Pop, Iulia Verdes, Cristina Mihailescu si Bogdan Nechifor vor juca piesa "Niste fete".
Eu o sa fiu acolo si va invit si pe dumneavoastra - o mostra din noua generatie de actori care termina anul acesta facultatea de teatru.
Si cu ocazia asta mai lansez o invitatie pentru sambata, tot la ora 19.00, dar de data asta in Sala Berlogea a facultatii , cand alti colegi de an vor juca piesa "Alarme si excursii". Distributia este formata din: Cristina Ilin, Diana Iarca, Madalina Manzat, Anca Tudorache, Cristina Glodeanu, Stefan Huluba,Andrei Morariu, Vlad Spilca si Catalin Cosarca.

Acestea fiind spuse ne vedem la teatru.

Cu drag

2 comentarii:

  1. urmaresc plimbarile tale cu rolele prin bucuresti. felicitari pentru emisiune. si pentru spontaneitatea ta. e un alt mod de a face educatie. ar trebui mai multe formate de emisiuni de acest fel. bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere