miercuri, 3 februarie 2010

Inceput de februarie



Trebuie sa fiu sincera cu voi, astept cu nerabdare primavara.
Poate si pentru ca mi-e din ce in ce mai greu sa manevrez rolele pe zapada, dar si pentru ca mi-e dor sa primesc ghiocei, mi-e dor sa-mi las geaca acasa, mi-e dor sa ma plimb prin parc fara sa alunec.

Daarr, pana una alta trebuie sa va anunt ca saptamana asta Cismigiul va este prezentat pe role, un Cismigiu inghetat, unde am cunoscut cei mai draguti maidanezi din Bucuresti - si trebuie sa aveti incredere in parerea mea, caci in 2 ani de role am cunoscut destul de multi, saptamana de saptamana.
Stiu ca pentru unii o sa para nedrept ca am facut istoria Cismigiului tocmai acum cand e inghetat, dar va promit ca o sa mai facem o editie si in primavara.

Sambata la "Art@.ro" invitatul meu este Constantin Fugasin - cel care o sa-mi vorbesca despre editia din anul acesta a Best Film Fest.
Daca in editia trecuta Irina Margareta Nistor mi-a facut un scurt rezumat al anului cinematografic 2009 si a prezis un 2010 cel putin la fel de fructuos - va invit sambata la 10.00 sa aflati si datele oficiale legate de anul 2009,castigatorii BFF - dar si ceva previziuni pentru 2010.

Si in fine daca nu aveti planuri pentru maine seara, va invit la o noua reprezentatie de teatru sport cu trupa Johnstone Babies, o distributie diferita de data aceasta, dar in acelasi loc : Sala Berlogea - UNATC.
Trebuie sa precizez ca intrarea la toate spectacolele UNATC este gratuita, asa ca eu zic sa profitati de zilele acestea in care gerul s-a mai domolit si sa luati o portie de buna dispozitie impreuna cu noi.

Acestea fiind spuse, eu ma intorc la zapaceala si noroiul de pe strazile bucurestene cu promisiunea ca o sa revin cu noi informatii cat mai curand!

Cu drag

7 comentarii:

  1. daaa..sunt draguti si erau atat de cuminti, se plimbau dupa noi de fiecare data cand schimbam cadrul. ala din partea dreapta sus, statea cu ochii inchisi si cu limbuta scoasa -la soare..(ma rog soarele care nu-l prea ajuta ca erau cam -11 grade)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-as dori ca la emisiunea "Cu rolele..." sa nu mai adopti vocea aia schimonosita si intonatia pe care indraznesc s-o denumesc "hardcore".

    De ce e atat de greu sa prezinti destinsa? Ar dispare astfel efortul vizibil pe care-l depui ca sa urmezi o intonatie si un mod de prezentare care evident nu te prind.

    Esti o fata frumoasa, nu te mai schimonosi inutil.

    RăspundețiȘtergere
  3. Strange-ti bine sireturile dimineata, cand pleci de acasa, pentru a scapa de orice ganduri negre si a te concentra in directia unei posibile fericiri. (Albert Einstein) :* :* :x :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga domnisoara Ana-Maria, oare stiati ca rolele dumneavoastra fermecate scriu poezii pe strazile din Bucuresti? :x ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă Dumnezeu nu există, nu pierzi nimic crezând în El, dar dacă El există şi nu crezi, atunci ai pierdut totul.
    (Blaise Pascal) :* :)

    RăspundețiȘtergere