duminică, 25 octombrie 2009

Ma straduiesc

Da..
Nu pot si cu asta basta...
Nu pot sa updatez blogul zi de zi sau macar la un interval decent.
Nu pot, dar asta nu inseamna ca nu ma straduiesc...

Asadar.. au inceput si rolele, au fost si ceva editii din "Art@.ro"- si toate astea in timp ce eu am inceput repetitiile pentru spectacolul de licenta.

Rolele pana acum au fost legate de George Enescu si de piata festivalului care a avut loc luna trecuta.
Dar, saptamana viitoare va astept pe strada Candiano Popescu, aflata undeva pe langa parcul Carol. O strada greu de parcurs pe role, dar cu o poveste foarte interesanta.

Cat despre interviurile pentru "Art@.ro" - saptamana trecuta l-am avut ca invitat pe academicianul Razvan Teodorescu si trebuie sa recunosc ca a fost o adevarata placere sa discut cu dansul.
Iar azi dimineata a intrat pe post interviul cu tanarul actor Vlad Logigan.

Intre timp am mai tras si o fuga pe la Constanta unde am vazut un spectacol foarte dragut, "Doctor de femei" cu Emanuel Parvu, Adrian Titieni, Mihai Bendeac, Anca Sigartau, Cristina Cioran, Mariana Danescu, Vlad Corbeanu si colegul nostru de la master Gabi Costin...

Una peste alta o perioada agitata, in care evident ca am apucat sa racesc de vreo doua ori , dar le duc pe picioare pe toate.

In final, desi mi-e destul de greu sa scriu asta, astazi se implineste o saptamana de cand profesorul nostru de an, marele regizor Ion Cojar s-a stins din viata, nu vreau sa scriu mai multe pentru ca nu are sens, vreau doar sa evidentiez pentru cine nu stia,: "da, domnul Cojar a mai avut o generatie de studenti, o generatie care nu a apucat sa-l cunoasca asa cum trebuia, dar care o sa-l pastreze mereu in suflet ca fiind "profesorul nostru de an"! "

Un comentariu:

  1. TE ADMIR NESPUS DE MULT, ANA-MARIA! MI-AR PLACEA SA MA PLIMB SI EU CU TINE CU ROLELE PRIN BUCURESTI, SA-MI IMBAT INIMA CU FARMECUL TAU!... MA NUMESC OVIDIU-RAUL, AM 34 ANI SI SUNT IESEAN (on25046@yahoo.com)

    RăspundețiȘtergere