vineri, 28 august 2009

Recomandari de weekend

Stiu bine in ce viteza ca va traiti vietile, dar sunt sigura ca o scurta pauza nu face niciodata rau, asa ca astazi vin cu cateva recomandari pentru weekendul care tocmai incepe:

Asadar voi incepe cu ziua de astazi 28 august cand va puteti relaxa la o plimbare prin parc si o piesa de teatru.. daca alegeti Parcul Bazilescu, acolo se joaca de la ora 10.00 "Un desen, o floare, mare sarbatoare", iar de la ora 20.00 in acelasi parc, Teatru Masca va prezinta "Statuile".

Pe de alta parte tot astazi in Parcul Tianii, de la ora 20.00 - piesa "Te iubesc, te iubesc" cu Manuela Harabor, Corina Moise, George Corodeanu si Alexandru Grigore; adaptarea si regia artistica : Chris Simion - dupa "Zapezile de altadata" de Dumitru Solomon.


Pentru iubitorii de jazz, de la ora 20.00 in Green Hours - "One night stand" cu
Alex. Tomaselli, Rares Totu, Mircea Horvath.

Pentru pasionatii artei vizuale : "Atelierul imaginilor" de Ciprian Muresean va asteapta la Libraria Cafenea IFB.


Tot astazi intre orele 10:00 si 20:00 - la Palatul Sutu: "Expozitie de ceai, cafea si accesorii" (si ateliere de olarit, ceremonii si traditii de servire a ceaiului si cafelei, muzica si dans) - intrarea libera


Iar incepand cu ora 9.00 langa Parcul Kiseleff va avea loc "Targul Mestesugarilor" editia a IIa. Targul o sa fie deschis pana duminica, 30 august.Sambata 29 august, este o alta zi plina.

Daca va era dor de teatru, La Scena va prezinta : "Iubiri inaccesibile", cu Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Orodel Olaru, in regia lui Razvan Popa , intrarea: 20 lei.


Cei care voi sa-i aduca un omagiu lui Michael Jackson sunt aspteptati pe Stadionul Lia Manoliu, 29 august fiind ziua in care artistul trebuia sa implineasca 51 de ani. Un tribut o sa fie adus si in Hard Rock Caffe .


In Green Hours va asteapta "Green Fair" esitia aXV-a, un targ 100% handmade, expozitie cu vanzare,ceramica, haine pictate, genti, obiecte din lemn si diverse accesorii.

La ora 17.00 patru tineri actori, entuziasti si veseli iti fac o invitatie la un ceai savuros, aromat si presarat cu momente inedite de umor de-ale lui Caragiale - "Five O'Clock" la Gradina Verona.

Duminca 30 august pe Motoare aveti parte de la ora 21.00 de "Iubire confort 2" cu Gabriel Fatu si Olimpia Olari, in regia lui Florin Zamfirescu. Un spectacol pentru adulti asa cum anunta organizatorii.


Tot duminca, dar de la ora 10.00, copii sunt invitati de mana cu parintii la "Kids magic show" in Parcul Bazilescu, unde Teatrul de magie "Andrei Teasca" o sa va faca duminica mai frumoasa.

Pentru pasionatii de vintage, de la ora 12.00 La Scena va asteapta la "The clothes next door".

Si sa nu uitati duminica este deschiderea Festivalului si concursului international "George Enescu". Concerul de deschidere va avea loc la Opera Nationala Bucuresti la ora 19.00 : "Oedip" de George Enescu, o coproductie Theatre du Capitole din Toulouse si Opera Nationala Bucuresti,corul si orchestra Operei Nationale Bucuresti, regia : Nicolas Joel.


Va urez cu drag cu weekend care sa va umple de energie pentru luna ce vine.
(sursa: www.tvr.ro
bucuresti.24fun.ro
www.festivalenescu.ro)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu