miercuri, 15 septembrie 2010

O toamna agitat de frumoasa

Am invatat sa ma bucur de tot ce vine spre mine; bine sau rau ,agitat sau calm, frumos impachetat sau pur si simplu aruncat - totul este acolo pentru ca trebuie sa fie acolo.

Am inceput filmarile pentru noua emisiune de pe TVR Cultural.
Va asteapta surprize mari in toamna aceasta, luna octombrie sper sa va aduca in casa mai multa caldura si liniste, chiar daca in jur totul este agitat si de multe ori prea greu de digerat.

Asadar din octombrie va astept cu:
-o noua emisiune
-dar si "cu rolele prin Bucuresti"
-cu un coleg nou care o sa va faca sa zambiti cu siguranta
-si cu un look nou-nout

Sunt sigura ca mare lucru nu ati prea inteles din ce va scriu eu aici, dar asta e si scopul meu: sa va mai las sa asteptati putin pentru ca surpriza o sa fie maxima.

V-am spus ca am inceput filmarile, echipa este intr-o forma de zile mari, am primit cu bratele deschise noi colegi in cadrul echipei - niste oameni absolut minunati, muncitori si extrem de indragostiti de meseria lor.

Abia astept sa impart cat mai multe cu voi, pentru ca zi de zi ma gandesc la voi si toata munca mea este doar pentru ca cei de acasa sa fie incantati de ceea ce vad si... sper din tot sufletul ca nu o sa va dezamagesc nici anul acesta.

Acestea fiind spuse vreau sa va mai rog ceva ce v-am mai rugat si lunile trecute, orice loc minunat, special sau pur si simplu drag voua -din orasul in care locuiti - vreau sa mi-l descrieti si sa ne faceti sa dam o fuga pana acolo sa-i spunem povestea! Astept mail-urile vostre pe adresa amamunteanu@yahoo.com

Cu mult mult drag si dor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu