marți, 8 iunie 2010

La final...e un inceput

Astazi are loc festivitatea de inchidere a Galei Absolventilor UNATC.
Este un moment emotionant pentru noi, am ajuns la final de drum. Am stiut mereu ca ziua asta o sa vina, dar parca mereu am ales sa ne prefeacem ca e foarte departe.
Chiar ieri vorbeam cu niste colegi despre data de "8" si aveam senzatia ca este peste o saptamana, cand am fost trezita din vis si mi-au spus : "e maine".
Mai devreme sau mai tarziu trebuia sa ajungem si aici, important e care a fost parcursul fiecaruia pana aici.
Astazi la ora 20:00 o sa fim lasati sa zburam, fiecare in directia in care bate acum vantul lui. Probabil unii dintre noi o sa ne mai revedem, pentru altii aici s-a incheiat aceasta experienta. Absolut nimeni nu poate sa ne spuna ce o sa fie, in schimb fiecare dintre noi o sa pastreze in suflet ce a fost.

Va astept astazi, 8 iunie, de la ora 20.00 - in sala Ileana Berlogea a Univeristatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L Caragiale" din Bucuresti.
Astazi ne puteti ura un oficial "bun-venit in lumea teatrului".

Cu drag

Un comentariu:

  1. Dintai, noaptea fusese neagra ca o multime de randunele, pana langa pana, adormindu-l pe strajerul cu flinta. Apoi, parca zburasera deodata miliardele de randunele, descoperind trupul unei imensitati de marmura antica. Asta se intampla tarziu, mult dupa "noapte-buna". Apoi totul devenise straveziu, fara pondere si fara contur, cladit parca din abur, pe ape imense cu adancul mort, - si pe cer, rotund ca un uliu, aparuse ochiul de argint fara de gene, care priveste sufletele mai profund decat somnul. Luna. (I. Teodoreanu - "Lorelei")
    Sa ai o viata plina de soare si o cariera in teatru pe masura! Cu drag, Ovidiu :* :) :x

    RăspundețiȘtergere