vineri, 23 aprilie 2010

Saptamana asta am intalnit un om fericit...

O saptamana agitata, din care cu greu mai inteleg ceva.
Ma las purtata de tot ce se-ntampla in jurul meu, nu ma plang si incerc sa fac totul cu multa credinta si cat mai corect si sincer cu putinta, asta ca sa iasa totul bine.
O perioada zapacita - cu predare de licenta, cu spectacole, filmari, nopti fara somn si dimineti cu trezire rapida... si mult mult dor... dor de liniste, dor e oameni speciali, dor de zambete si dor de tacere.

Si cu toate astea, am mai gasit loc de stare buna atunci cand am filmat editia rolelor care ruleaza deja de luni. O editie in care m-am plimbat printr-un loc al Bucurestiului care are o reputatie muradarita de timp, dar care paradoxal are o istorie foarte interesanta.
Daca va intereseaza ce a fost in urma cu zeci de ani Calea Rahovei, vizionati rolele de saptamana aceasta.

Eu ma retrag acum, astept in continuare e-mail-urile voastre pe adresa "amamunteanu@yahoo.com" , va spun cat se poate de sincer ca le citesc pe toate, ca va multumesc ca mi le trimiteti si promit ca o sa incerc sa va raspund la ele mult mai repede, dar cer si putina ingaduinta.

Cu mult drag


Un comentariu:

  1. Frumos...un om fericit...te felicit ca l-ai intalnit si iti doresc ca fericirea lui sa te "contamineze" si pe tine!...

    RăspundețiȘtergere