miercuri, 28 aprilie 2010

Hai sa ne oprim putin...

Nu stiu de ce, dar miercurea e o zi foarte ciudata.
Am senzatia ca saptamana tocmai a inceput si ca urmeaza sa se termine...
Saptamana a inceput furtunos cu o noua filmare pentru emisiunea "Ziduri si umbre", de data aceasta pe holurile Palatului Cotroceni - o sa va anunt cand o sa intre pe post episodul acesta.
... a continuat nu tocmai fericit, caci am reusit sa pun de o micuta amigdalita, fapt care mi-a dat o zi de stat in pat, de care m-am "bucurat" scriind pentru lucrarea de licenta, caci termenul limita se aproprie.

Pentru cei care ajung la mare in weekend-ul asta, va urez multa multa voie buna si vreme frumosa, eu nu stiu daca o sa ajung, inca nu m-am hotarat...

Iar in incheiere am sa va fac o invitatie, duminica la ora 19.00 va astept la Clubul taranului roman, situat in incinta MTR, pentru un nou spectacol de improvizatie al trupei Johnstone Babies. Va astept cu mult drag, mai ales ca avem nevoie de incurajarile voastre avand in vedere ca mai avem putin si terminam facultatea si o sa fim nevoiti sa ne luam zborul si nici noi nu stim incotro o sa zburam.

Cu drag


3 comentarii:

  1. Bine, domnisoara...apai de cei care sufera de "cancer cardiac" ce sa zicem?... De cei care iubesc cu o iubire care taie in carne vie..de ei zic. Sa fii pretuita si iubita! :( :*

    RăspundețiȘtergere
  2. cred totusi ca acest "cancer cardiac" - e cel mai frumos sentiment din lume si ei sunt cei mai fericiti :)

    RăspundețiȘtergere
  3. e vreo problema daca-ti spun ca te iubesc? probabil ca da... de aceea prefer sa-ti spun doar ca imi esti draga :x

    RăspundețiȘtergere