luni, 2 februarie 2009

Cu rolele printre stele

Anul 2009 a fost declarat de către UNESCO Anul Internaţional al Astronomiei. Deci, în această ediţie Ana - Maria MUNTEANU vă propune s-o însoţiţi într-o plimbare CU ROLELE PRIN BUCUREŞTI pe una dintre cele mai elegante artere europene: Bulevardul Lascăr Catargiu. Aici, între Lupoaica de la Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, se află locul din care puteţi să călători printre stele: Observatorul Astronomic.

(sursa: www.tvr.ro)

7 comentarii:

  1. poate o sa iti urmez sfatul daca voi avea ocazia sa ajung la Bucuresti...dar pana atunci "calatoresc" printre "stele" si aici unde ma aflu...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu sper din tot sufletul ca in cele 5 minute pe care le poti petrece in compania mea pe tvr cultural sa zambesti si sa te bucuri de plimbarea pe care ti-o ofer desi nu esti din bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. mda...desi nu imi petrec timpul mai deloc in fata televizorului pentru ca il consider o pierdere de timp(aici ma refer la emisiunile de prost gust si din care nu ai nimic de invatat) iti promit ca am sa te "insotesc" in plimbarea ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca vrei sa zambesti si tu putin,intra pe blogul meu ...astept "comentarii" si sugestii...PA!

    RăspundețiȘtergere
  6. mai inainte am termitat "plimbarea pe role"(in reluare;) ) in compania ta pe Bulevardul Lascar Catargiu...felicitari pentru emisiune...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ana-Maria,esti superba!

    RăspundețiȘtergere